31 Ιουλίου 2008

Με δυο κούπες καφέ

Το βάζο του γλυκού και δυο κούπες καφέ

Ο καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής, στάθηκε μπροστά στους φοιτητές του, έχοντας μπροστά στην έδρα κάποια αντικείμενα.

Πήρε ένα μεγάλο βάζο του γλυκού και άρχισε να το γεμίζει με μπαλάκια του τένις. 'Οταν πλέον δεν χωρούσε άλλα, κοίταξε τους φοιτητές του και τους ρώτησε αν το βάζο γέμισε κι εκείνοι συμφωνησαν.
Τότε ο καθηγητής πήρε χαλίκια και άρχισε να τα ρίχνει στο βάζο και να γεμίζει τα κενά ανάμεσα στα μπαλάκια του τένις. Όταν πια δεν χωρούσαν άλλα χαλίκια, ρώτησε τους φοιτητές αν το βάζο ήταν γεμάτο κι αυτοί απάντησαν "ναι".

Ο καθηγητής στη συνέχεια πήρε άμμο και την έριξε στο βάζο γεμίζοντας τα κενά ανάμεσα στα χαλίκια. Ρώτησε πάλι αν το βάζο ήταν γεμάτο και πήρε πάλι την ίδια απάντηση.'Ναι".

Τότε ο καθηγητής έσκυψε και πήρε κάτω από την έδρα του δυο κούπες με καφέ και έριξε τον καφέ στο βάζο, ενώ οι φοιτητές κοίταζαν απορημένοι.

"Τώρα" λέει ο καθηγητής ,"θέλω να θεωρήσετε ότι το βάζο αντιπροσωπεύει την ζωή σας, οι μπάλλες του τένις είναι τα πλέον ιερά και πολύτιμα πράγματα στη ζωή σας, όπως η πατρίδα, η οικογένεια, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας και οι αγαπημένες σας ασχολίες, πράγματα, που ακόμα και όλα τ' άλλα να χαθούν, αυτά είναι ικανά να γεμίσουν τη ζωή σας.

Τα χαλίκια αντιπροσωπεύουν πράγματα σημαντικά, όπως η δουλειά σας, το αυτοκίνητό σας, ένα σπίτι.

Αν γεμίσετε το βάζο πρώτα με άμμο, δεν θα υπάρχει χώρος για να βάλετε τα χαλίκια και τις μπάλες του τένις.

Το ίδιο ισχύει και για τη ζωή σας. Αν ξοδέψετε την ώρα σας και την ενέργειά σας για μικρά πράγματα δεν θα έχετε χώρο, χρόνο και δύναμη για μεγαλύτερα και σημαντικότερα.

Φροντίστε πρώτα για τα μπαλάκια του τένις μετά για τα χαλίκια και τέλος για την άμμο".

Ένας φοιτητής σήκωσε το χέρι του και ρώτησε,τι αντιπροσώπευε ο καφές.

Ο καθηγητής χαμογέλασε και είπε: "Ο καφές είναι για να σας δείξει, πως, όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφεδάκι μ' ένα φίλο"

Όταν οι υποθέσεις και τα θέματα της καθημερινότητάς μας γίνουν τόσα πολλά, που δεν επαρκεί ο χρόνος του 24ωρου για να τα χειριστούμε, να θυμηθούμε, το βάζο του γλυκού και τις δυο κούπες καφέ.

```````````````````````````````````

Το παραπάνω κείμενο μου το έστειλε χθές ενας φίλος μου.Όταν τον ρώτησα γι'αυτό απόρησε που δεν το είχα διαβάσει η ακούσει ποτέ ώς τώρα..κι όμως!!

Ομολογώ ότι το διάβασα πολλές φορές..μετά απο κάποια ώρα ήρθε στο μυαλό μου η "Αννα"φίλη που είχα καιρό να δώ..-μου έλειψε η Άννα,μονολόγησα..αρπάζω το τηλέφωνο και πληκτρολογώ τον αριθμό της ..-Πάμε για καφέ; της λέω με το που σήκωσε το τηλ..

-Μπα;

-αποφάσισες επιτέλους να πάμε για καφέ;

-Φύγαμεεε!!!!!!Φώναξε.

Σε μισή ώρα περίπου μετά το τηλεφώνημα είμασταν με δυο κούπες καφέ μπροστά μας..

Περάσαμε πολύ όμορφα,γκρινιάζαμε για το ποια θα πρωτομιλήσει...μα είχαμε τόσα να πούμε....

Ευχαριστώ τον φίλο μου που μου έστειλε να διαβάσω το κείμενο...

Και...για σκεφτείτε κι εσείς...μήπως έχετε καιρό να δείτε την "ΑΝΝΑ";

33 σχόλια :

  1. Ανώνυμος31/7/08, 4:57 μ.μ.

    So that those who will accidentally visit your site will not waste there time with this stupid topics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Δυο κουπες Καφε,
    Μ ε την Επιλογη σου Αυτη,Σωθης,ειδα Ολη την Ζωη μου ,μου Θυμισες Πολλα ,Τρεχω σηκωνω το Τηλεφωνο,Σε Ευχαριστω,Καλο Καλοκαιρη Εχουμε,
    Nispell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και σε έφερε ο "δρόμος"στον χώρο μου θα σου πω απλά..Καλησπέρα gambling online και αν και δεν παίζω τυχερά παχνίδια μια κούπα καφέ σου την προσφέρω!!!!
    Όσο για τα θέματα,ο καθένας με τις προτιμήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέξε Νισπελλάκο μου..αρκετό χρόνο χάσαμε ε τι λές;

    Kι'εγώ σ'ευχαριστώ!!!
    Φιλιά..Καλό Καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sothis το κείμενο που μας χάρισες είναι τόσο αληθινό....ξέρεις τί μου αρέσει σ'αυτή τη ζωή; οι τόσο πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που έχει βρεί ο άνθρωπος για να κατανοησει και να υμνήσει 2-3 αλήθειες τελικά...και πάλι δεν φθάνουν, πάντα ο άνθρωπος θα σκαλίζει την ψυχή του για να βρεί ένα νέο τρόπο να τις εκφράσει για να τις πει στους γύρω του......και πάλι ο καθένας μας θα συγκινηθεί.....και πάλι, και πάλι, και πάλι......σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι συ κατάφερες να με συγκινήσεις μελισσάκι μου!!Ναι έτσι είναι,ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο έκφρασης.Και τι πιο όμορφο απ'το να σκαλίζεις την ψυχή σου να βρείς τις λέξεις η τα λόγια αν θέλεις,για να μοιραστείς,να εκφράσεις με τον δικό σου τρόπο σημαντικές αλήθειες,αλήθειες που αν μη τι άλλο πρέπει να μοιράζονται μελισσάκι μου!!!


    Και δικά μου πολλά φιλιά μελισσούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'ευχαριστώ ΣΟΘΙΣ ! Φυσικά ασπάζεσαι και εσύ το ρητό...''Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ !''. Με τρελαίνει ο άλλος , σαν λέει ''δεν έχω χρόνο'' ! ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ! ''ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ'' ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ! ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΣΟΘΙΣ ! ΦΙΛΑΚΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η ζωή μας είναι ένα βάζο και κάθε μπάλα είναι κάτι πολύτιμο όπως αυτά που αναφέρονται στο κείμενό σου, προτείνω σε όλους να μη το βάζουν κάτω μπορεί να λείπει μια μπάλα το βάζο όμως περιμένει να γεμίσει με άλλα πολύτιμα και σημαντικά. Και αν στο τέλος τις δυο κούπες καφές τις συνοδέψουμε μ ενα κουλουράκι, τότε είναι σαν να γλυκάναμε τον ξένο, τον περαστικό...Σε ευχαριστώ για το κέρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι σκόρπιες σκέψεις,ο χρόνος δεν έχει σταματημό...και σίγουρα το ¨δεν έχω χρόνο"έγινε καλή δικαιολογία ε;μας βόλεψε!!!
    Η αλήθεια είναι ότι αν κάτι το θέλουμε πραγματικά,βρίσκουμε χρόνο..όπως πολύ σωστά ελιπες!!!!

    φιλιά κι από μένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι παλού μου,εσύ ξέρεις!!!
    Να περνάς όποτε θές να σε κερνάω κοριτσάκι..η καλύτερα να πίνουμε τον καφέ μας παρέα!!! :)

    Nα είσαι καλά!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στη ζωή κατάλαβα ότι ότι και να κάνεις πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφεδάκι μ' ένα φίλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΑΝΕΜΕ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!!!

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ,edelweiss μου!να'ξερεσ ποσο καιρο εχω να πιω τον καφε που γραφεις.........θα το κανονισω ομως!!!!φιλια πολλα!!!!!! ;*;*;*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gambling online:IF YOU DON'T WANT WASTEFULNESSES YOUR TIME DON'T COME HERE,GO THERE WERE YOU LIKE ..... EACH ONE WRITES THAT HE LIKES IN HIS PAGE… YOU DON'T HAVE THE RIGHT TO SPEAK LIKE THIS TO SOMEBODY THAT YOU DO NOT KNOW!!!WE LIKE THESE TOPICS AND WE LIKE WESTING OUR TIMES BEING HERE!!!!!!!!!!!AND......WE DIDN'T ASK YOUR OPINION FOR THIS SITE!!!!!!WHY YOU ARE SO SARCASTIC?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. edelweiss
    καλημέρα κι από μένα
    πολλές οι υποχρεώσεις γι αυτό και κανένα σχόλιο.

    Όμως με αφορμή την τελευταία σου ανάρτηση και ειδικά το "Ο καφές είναι για να σας δείξει, πως, όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφεδάκι μ' ένα φίλο"
    έχω να σου πω πως βρήκα εκπληκτικό σου το σχόλιο στους "Πολεμιστές της Λαϊον" στην ανάρτηση "Δ. Από κάρβουνο...Διαμάντι!"
    και παραθέτω:
    Οι περισσότεροι γονείς σήμερα είναι γονείς καριέρας..γέννησαν παιδιά για να να κάνουν το "χρέος" τους,αλλά ως εκεί..το χρέος παρέμεινε χρέος... Περιορίζομαι εδώ να πω μόνο ότι συμφωνώ.

    Το "Με δυο κούπες καφέ" μας έφερε στην πραγματικότητα, μας ξύπνησε από το λήθαργο της καθημερινότητας.

    Θεώρησε το σχόλιο μου σαν ένα, έστω και φανταστικό, καφέ με σένα το δροσερολούλουδο και τους φίλους σου.

    Την καλημέρα μου σε σένα και τους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gambling online
    do not waste your time entering this site and reading such stupid topics cause who knows..., your eyes might accidentally visit blindness after meeting a fist.
    Now, have a coffee, praise God that you are not blind (not yet) and continue your way

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΗ..ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΠΟΤΕ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ..ΘΥΜΑΣΑΙ;ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ;ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..

    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΑΣΙΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ..ΝΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΒΑΛΑΜΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!!!ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΙΑΣΙΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!

    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    Υ.Γ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΟΥ,ΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΙΑΣΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΑΦΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ¨ΑΟΡΑΤΟΣ" ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΦΕ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΔΩ,ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΧ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!!!!ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!


    Υ.Γ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΙΑΣΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!! ;*;*;*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Μια καλή αφορμή να μην επιτρέπω στα καθημερινά να ελέγχουν το χρόνο μου.

    Όσο για τον Συνδεδεμένο Τζογαδόρο ήταν μια καλή ευκαιρία να εξασκήσω τα αγγλικά μου. lol

    Αααα, για να μη το ξεχάσω,
    διπλό ελληνικό γλυκό και μπόλικες φουσκάλες.

    Καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΘΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!

    ...ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ! ΜΟΥ ΚΑΝΕ Κ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΞΕΡΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ....

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ? ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ! ...ΤΕΛΟΣ! ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΛΑΛΗΣΑ!

    ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/8/08, 3:41 μ.μ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!ΒΛΕΠΩ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΝΕΛΛΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!;*;*;*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΛΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟ.

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..


    ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΕΤΟΜΑΖΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ε;
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η"ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ"
    ΤΙ ΕΝΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ..ΤΙΠΟΤΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ

    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ
    ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ;


    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :)

    ΦΙΛΙΑ..(ΦΕΥΓΩ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΛΙΛΑΣ...
    ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.....
    http://www.carpediem-lila.blogspot.com/2008/07/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΠΥΡΟ..ΝΑΙ,ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ ωραία παραβολή -ιστορία!
    Ιεράρχηση στις προτεραιότητες αλλά να μη ξεχνάμε και τον καφέ!
    Τις μικρές χαρές και τρέλες της ζωής!
    Να μη 'στεγνώνει' ο άνθρωπος...
    Το ξέραμε με μπύρες αλλά και με καφέ είναι εξίσου διδακτικό;)
    Καιρός για καφέ λοιπόν ή καμιά μπυρίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MIAΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ..ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ,ΕL.ZIN..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔEN ΠΡEΠEI NA "ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EDELWEISS σε καλημερίζω, μόλις ανακάλυψα το blog σου..
    την ιστορία σου την είχα ξανακούσει και σε ευχαριστώ που μου την θύμισες..
    Σ' ευχαριστώ λοιπόν για το καφεδάκι, και αν θέλεις πέρνα από τα μέρη μου να σε κεράσω ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ CHRISTINA!!
    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ..ΔΕΛΕΑΡ ΑΥΤΟ Ε;
    Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ..ΤΩΡΑ,ΑΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ"ΚΕΡΝΑΝΕ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έστω και αργά ανακαλύψαμε την αλήθεια. Η φιλία, οι σχέσεις , οι παρέες που τις έχουμε ξεχάσει στο κυνήγι...αλήθεια τι κυνηγάμε; Όποιος έχει συζητήσει με μεγαλύτερους σε ηλικία ξέρει πόσο πιο ποιοτική ήταν η ζωή των πάμφτωχων απλών ανθρώπων που μας μεγάλωσαν. Αυτών που απλά προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν τον επιούσιο και στο τέλος της μέρας με ένα κομμάτι ψωμί, 2 ελιές και μια ντομάτα με φως από ένα κερί ''αποσπέριζαν''. Χωρίς τηλεόραση. Και διασκέδαζαν σε ένα πανηγύρι , σε ένα γάμο , μια γιορτή. Μικρές χαρές-μεγάλες απολαύσεις.
    Εντάξει, οι εποχές άλλαξαν. Άλλο τότε, άλλο τώρα. Ναι αλλά ο ''καφές με ένα φιλαράκι'' γιατί να χαθεί; Δίνει τόσα πολλά και δεν στοιχίζει τίποτα σχεδόν. Στο χέρι μας είναι να αντισταθούμε στην απομόνωση που μας επιβάλουν μέσα από το κυνήγι όσων μας πλασάρουν σαν στόχους και προτεραιότητες ΄΄οι καιροί''. Πάρτε τηλέφωνο ''ένα φίλο''. Ή πηγαίνετε να τον βρείτε χωρίς τηλέφωνο. κεράστε τον ή δεχτείτε ''το καφεδάκι του'' και απλά ...συζητήστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σημασία έχει οτι την ανακαλύψαμε Βασίλη..έστω και αργά!!! :)

    Και όπως είπε και ο Σόλων:"Φίλους μη ταχύ κτω.ούς δ'άν κτήση,μη ταχύ αποδοκίμαζε".
    Που πάει να πεί:Φίλους στα γρήγορα μην αποκτάς.Κι αυτούς που κάνεις γρήγορα μην τους εγκαταλείπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί…
στη σκηνή,
σαν ροκ συγκρότημα…κι αν μας αντέξει το σκοινί…θα φανεί στο χειροκρότημα.